Mediapäivän juontavat Anna Perho ja Aki Linnanahde

Juontajakaksikolla on yhteensä yli 40 vuoden työkokemus media-alalta

Anna Perho on työskennellyt media-alalla yli 20 vuoden ajan muun muassa kolumnistina, tv-juontajana ja käsikirjoittajana. Hänet on myös palkittu vuoden radiotoimittajana. Aki Linnanahde on ehtinyt toimia vuonna 2000 alkaneen media-alan uransa aikana sekä juontajana radiossa ja televisiossa että monen suositun tv-ohjelman tuottajana.

Kaksikko odottaa Mediapäivästä asiantuntevaa keskustelua ja inspiroivia puheenvuoroja.

”On aina kiinnostava kuulla, miksi parhaat ovat parhaita. Oman ammattikunnan tapaamisissa päästään suoraan ytimeen, koska lähtötilanne on kaikille selvä. Sen vuoksi odotan keskusteluilta teräksistä sisältöä”, Perho sanoo.

Juontajat korostavat median ja sisällöntuotannon merkitystä tässä ajassa.

”Ajassa, jossa pelkästään uusia videoita ladataan nettiin 400 videon minuuttivauhdilla sisällön merkitys on arvokkaampaa kuin koskaan. On kiehtovaa olla mukana bisneksessä, jossa tähän huutoon saa vastata joka päivä. En voisi kuvitella kiinnostavampaa aikaa, jossa elää toimittajan ammatissa”, Perho toteaa.


Ilmoittaudu edullisesti keväthintaan

Mediapäivän järjestävien liittojen jäsenet voivat tänä vuonna osallistua Mediapäivään erityisen edulliseen keväthintaan. Osallistumismaksu jäsenille on 299 € (+alv) 31.5. asti (norm. 399 €). Muut voivat osallistua ennakkohintaan 399 € (+alv) syyskuun loppuun asti (norm. 449 €).