Kuvagalleria

Antti Rammo ja Hendrik Väli

Miten Spotify-tyylinen maksamismalli toimii media-alalla? Virolaisen Star Cloud OÜ:n toimitusjohtaja Antti Rammo ja luova johtaja Hendrik Väli kertovat, miten vanha sisältöbisnes taipui kuukausimaksulliseksi palvelutuotteeksi.

Antti Rammolla on syvä tietämys digitaalisen oppimisympäristön luomisen haasteista ja mahdollisuuksista. Hänellä on laajat verkostot oppimateriaalikustantamisen liiketoimintaympäristössä niin Virossa kuin maailmalla. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus oppimateriaalibisneksessä ennen Star Cloud OÜ:n perustamista: hänen roolinsa Avita Publishing Housessa vaihteli sisällöntuottajasta ja IT-tukihenkilöstä aina sisältöä digitalisoivan e-oppituntiprojektin (e-lesson) vetäjäksi ja hallituksen jäseneksi. Rammon kehittämä e-lesson-konsepti on yli 25 000 oppilaan päivittäisessä käytössä 400 koulussa Virossa.

Hendrik Väli on verkkosuunnittelija, jonka viimeisen 15 vuoden portfolio sisältää niin työkalujen suunnittelua ympäristötarkastajille kuin verkkokauppasivustojen suunnittelua sekä loppukäyttäjille että järjestelmävastaaville. Star Cloudissa hän suunnittelee kaikkien OPIQ-alustan komponenttien graafiset käyttöliittymät sekä markkinointimateriaalit.

>> Ohjelma

>> Ilmoittautuminen