Kuvagalleria

Eeva Lehtimäki

Eeva Lehtimäki on politiikasta ja yhteiskunnasta kirjoittava kolumnisti, media- ja esiintymisvalmentaja sekä median tilaa ja tulevaisuutta käsittelevä luennoitsija.

Lehtimäki seuraa politiikkaa intohimoisesti, niin kotimaan tapahtumia kuin kansainvälistäkin menoa. Hän kokee, että presidentti Trumpin puheet kansakunnan vihollisesta ovat herättäneet monet huomaamaan, miten keskeinen tekijä demokratiassa vapaa ja moniääninen media on. Lehtimäkeä kiinnostaa myös, miten perinteinen media pärjää sosiaalisen median kanssa tilanteessa, jossa se ei voi enää entisessä laajuudessa säädellä, mistä kansakunta keskustelee.

Mediapäivässä Lehtimäki toimii päättäjäpaneelin vetäjänä. Hän haastaa osallistujat keskustelemaan kotimaisen median merkityksestä ja toimintaedellytyksistä. Millaista mediapolitiikkaa tarvitaan, jotta Suomessa voidaan varmistaa laajan, moniäänisen mediakentän elinvoimaisuus?

Lehtimäki on pitkän linjan toimittaja. Ura kulki sanomalehdestä paikallisradion kautta Ylen tv-uutisiin ja sieltä MTV:n uutisiin, jossa vierähti lähes 19 vuotta kotimaan reportterina, ankkurina ja politiikan toimittajana. Nykyisessä työyhteisössään Framilla Finlandissa hän luo uudenlaista yrittäjien verkostoa. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Lehtimäki työskenteli viestintätoimisto Ellun Kanoissa.

>> Ohjelma

>> Ilmoittautuminen

(valokuva: FramillaFinland)