Inka Partanen

Inka Partanen työskentelee digikehitysjohtajana Alman kuluttajamedioiden yksikössä Alma Consumerissa. Hän vastaa tiimeineen Iltalehden sekä Alman maakunta- ja paikallislehtien verkkopalveluista ja sovelluksista sekä erillispalveluista, joita ovat mm. Rantapallo ja E-Kontakti.

Partasella on parinkymmenen vuoden monipuolinen kokemus media-alalta. Hän on työskennellyt niin uutistoimittajana kuin toimituksen johdossakin ja vetänyt vuosien varrella erilaisia organisaatio- ja järjestelmähankkeita. Viime vuodet hän on keskittynyt digitaalisiin kehitystehtäviin.

Tällä hetkellä Almassa uskotaan vahvasti digitaalisen sisältömyynnin kasvuun, yhä personoidumpaan käyttökokemukseen sekä datan avulla entisestään syvenevään asiakasymmärrykseen. Partasen missiona on näiden lisäksi kiihdyttää kasvua työprosessien ja -tapojen muutoksilla sekä hyödyntää tässä tehokkaasti uusimpia teknologioita, ketterimpiä järjestelmiä ja markkinoiden parasta osaamista. Esimerkiksi tekoälyyn perustuva ennustavan analytiikan hanke EDIT pyrkii viemään dataohjautuvaa sisällöntuotantoa seuraavan harppauksen eteenpäin aina AI-aikakauteen.

Mediapäivän ohjelma