Kuvagalleria

Mediapäivässä luodataan mediajäristysten ilmentymiä

Mediapäivä 2018 – Ideoista ilmiöiksi

Kotimaisen media-alan huipputapahtuma, Mediapäivä, järjestetään 13. marraskuuta 2018 jo kuudennen kerran. Tapahtumassa luodataan mediajäristysten syitä ja seurauksia sekä tavataan alan huippuja ja verkostoidutaan.

 

Oivallinen kokoontumisajo mediaväelle; kollegojen tapaamisella on aina suuri arvo.
Mediapäivä 2017:n osallistuja

 

Medialiiketoiminnan perusta vavahtelee globaalisti, Euroopassa ja kansallisesti, kun teknologiajättien paine synnyttää liikettä eri toimialojen välillä ja oman alan sisällä, mediayhtiöissä ja niiden välillä. Kaikki hakevat transformaatiovirrassa tukevaa jalansijaa ja uutta kasvua. Voittajana selviytyminen vaatii kekseliäitä liittoutumia ja selviytymisstrategioita, ennakointia ja nopeita liikkeitä. Käänteentekevistä oivalluksista ja näkökulman vaihdoksista voi lähteä vyörymään muutoksen aalto.

Mediapäivässä tarkastellaan moniarvoisen median roolia ideoiden ja ilmiöiden tunnistajana ja raportoijana mutta myös aikaansaajana.

Aiheena on muun muassa alustatalous kaikkine lieveilmiöineen. Monet alustayhtiöt ovat vahvoja monikansallisia jättejä, jotka sanelevat sopimusehtonsa yksipuolisesti, määrittelevät algoritmeillaan todellisuutta, eivätkä aina kanna vastuuta siitä, jos joku käyttää alustaa disinformaation tai jopa laittoman sisällön jakeluun.

 

Uusia kulmia ja kosketusta todellisuuteen. Oikeita kokemuksia.
Mediapäivä 2017:n osallistuja

 

Uudet ilmiöt koettelevat myös sisällöntuotannon ja medialiiketoiminnan arvoperustaa. Vastuullisen median on kyettävä niin uutis- kuin mainosympäristönäkin säilyttämään ihmisten luottamus harhautusyritysten ja valeuutisten vääristämässä todellisuudessa.

Arvopohdinta on jokapäiväistä työtä mediayhtiöissä, niin journalismissa kuin erilaisten kaupallisten yhteistyömuotojen toteutuksessa.

Näitä ja muita mediajäristysten ilmentymiä luodataan Muutossalissa, Arvosalissa ja Kasvusalissa klo 11 – 13 sekä kaikille yhteisessä seminaarissa klo 14 alkaen. Keskustelu jatkuu Mediailta-cocktailtilaisuudessa aina iltaseitsemään.

Ilmoittaudu nyt edulliseen ennakkohintaan!

 

Sitaatit ovat Mediapäivä 2017 -palautekyselystä. Yli 90 % suosittelisi tapahtumaa kollegoilleen!