Nyt kolme kahden hinnalla Mediapäivään

Mediapäivä 2020 järjestetään 30. tammikuuta 2020 Marina Congress Centerissä Helsingissä. Päivän teema on uudet yleisöt ja sitouttaminen.

Mediapäivän seminaarissa ovat monipuolisesti esillä alan kuulumiset sekä tulevaisuuden suuntaviivat ja mahdollisuudet. Tapahtuma tarjoaa myös oivan tilaisuuden verkostoitumiseen ja ajatustenvaihtoon.

Aamupäivän esityksissä syvennytään teknologian tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä käyttäjäkokemukseen ja asiakaspalveluun. Iltapäivällä pohditaan, miten media sitouttaa nuoria yleisöjä.

Hyödynnä huipputarjous

Nyt kannattaa hyödyntää Mediapäivän huipputarjous: kolme saman jäsenyrityksen henkilöä osallistuu tapahtumaan kahden yhteishinnalla 638 € + alv (norm. 1 377 € + alv). Muiden kuin jäsenten kolme kahden hinnalla -tarjous samasta organisaatiosta on 838 € + alv (norm. 1 527 € + alv). Ryhmähinnat ovat voimassa torstaihin 20.6. saakka.

Ryhmätarjouksen ohella Mediapäivään voi nyt osallistua todella edullisella yksittäisen jäsenen kesähinnalla 319 € + alv (norm. 459 € + alv). Muiden kuin jäsenten kesähinta on 419 € + alv (norm. 509 € + alv). Kesähinnat ovat voimassa elokuun loppuun.

Ilmoittaudu tapahtumaan