Kuvagalleria

Parhaat mobiiliratkaisut palkitaan Mediapäivässä

Media-alan tutkimussäätiön Think Ink -innovaatiokilpailussa haettiin medialiiketoimintaa eteenpäin vieviä mobiiliratkaisuja. Kilpailun finaali pidettiin syyskuussa, ja parhaat palkitaan Mediapäivässä 13. marraskuuta.

Mobiilisovelluksiin voi tutustua alla olevien videoiden avulla. Ratkaisuja esitellään myös Mediapäivässä. Media-alan tutkimussäätiö on Mediapäivän yhteistyökumppani.

Newsverse

Edutainment-alustan avulla voidaan opettaa lähdekritiikkiä, medialukutaitoa ja sisällöntuotannon vastuullisuutta.

Frameright

Framerightin työkalujen avulla on mahdollista luoda eri lailla rajattuja versioita kuvasta sekä määrittää kuvan suojattavia kohtia. Rajaustieto tallennetaan kuvatiedoston metadataan, jolloin kuva tietää itse, kuinka se tulisi esittää erikokoisissa ja -muotoisissa kuvapaikoissa.

SportaPost

Kojo app on urheiluseuroille ja urheilijoille suunnattu uusi työkalu, jolla voi tehdä sisältöjä (ennakot, tulokset, pelaajaesittelyt jne.) helposti ja nopeasti. Samalla se tarjoaa sponsoreille uuden tavan mainostaa.

Newspek.com

Newspek.com on uudenlainen tapa lukea uutisia. Kyseessä on sosiaalinen uutisalusta, jossa yksittäisiä uutisia tarkastellaan ilmiötasolla.

Superskills® Media Matchmaker

Superskillsin visio on tehdä median varaamisesta yhtä helppoa kuin lomamatkan ostamisesta netissä – jotta kaikilla mainostajilla olisi mahdollisuus laadukkaisiin mediaratkaisuihin ja tehokkaampaan markkinointiin.

VidCast

VidCast on mobiililaitteisiin suunniteltu podcast-applikaatio. Se yhdistää sekä ääntä että videoita tarjoten käyttäjälle mahdollisuuden valita kuunteleeko vai katseleeko hän sisältöä – vai molempia.

Voconaut

Voconaut on älylaitteille suunniteltu lisätyn äänitodellisuuden mobiiliratkaisu, joka mahdollistaa journalismin ja mediankäytön entistä sitouttavammalla tavalla. Palvelu laajentaa median ja mainonnan integroidusti kaupunkiympäristöön ja räätälöi sisällön osaksi käyttäjien jokapäiväistä arkea.

 

Tutustu koko ohjelmaan
Ilmoittaudu tapahtumaan