Kuvagalleria

RadioMedia jakaa tietoa ja kehittää toimialaa

RadioMedia ry on kaupallisten radioiden kattojärjestö, joka vastaa kaupallisen radiotoimialan edunvalvonnasta, tutkimus- ja tietopalveluista sekä markkinoinnista. RadioMedian jäseninä ovat 30 radioyhtiötä, joilla on hallussaan yhteensä 12 valtakunnallista ja yli 90 alueellista tai paikallista radiotoimilupaa. Jäsenistö edustaa lähes kaikkia Suomen radiotoimiluvan haltijoita.

”Tehtävänämme on edistää ja valvoa kaupallisen radion toimintaedellytyksiä Suomessa sekä osallistua toimialaa koskevaan keskusteluun ja vaikuttaa alan säädäntöön”, RadioMedian toimitusjohtaja Stefan Möller kuvaa.

”Tarjoamme asiantuntijan roolissa jäsenille ja muille sidosryhmille laaja-alaista ja objektiivista tietoa radioalasta. Teemme myös aktiivista kehitystyötä toimialan puolesta”, hän jatkaa.

RadioMedia ylläpitää yhdessä YLE:n kanssa Radiot.fi -palvelua. Lisäksi järjestö pyrkii edistämään toimialan imagoa sekä radiomainonnan tasoa. Se järjestää vuosittain kaksi merkittävää radioalan tapahtumaa, Kaiku-radiomainoskilpailun sekä RadioGaalan. RadioMedian toiminta rahoitetaan voittoa tavoittelemattomalla yhteiskuntaviestinnällä.

RadioMedia on Mediapäivä 2018 -tapahtuman yhteistyökumppani. RadioMedian palveluista voi käydä keskustelemassa sen ständillä.

Tutustu koko ohjelmaan
Ilmoittaudu tapahtumaan