Raju Narisetti

Raju Narisetti on 30-vuotisella urallaan johtanut, kehittänyt ja perustanut mediaorganisaatioita niin Pohjois-Amerikassa, Euroopassa kuin Aasiassakin. Hän on hyödyntänyt ja ratkonut eturintamassa media-alan digitaalisen murroksen tarjoamia mahdollisuuksia ja haasteita.

Wall Street Journalissa Narusetti nousi toimittajaharjoittelijasta WSJ Euroopan päälliköksi sekä lehden globaalien digijulkaisujen toimituspäälliköksi. Washington Postissa hän oli käynnistämässä lehden digitransformaatiota.

Narisetti on myös työskennellyt News Corpin varapääjohtajana sekä toimitusjohtajana Gizmodo Media Groupissa, joka omisti joukon digitaalisia journalismisivustoja, kuten Gizmodo, Jezebel, Deadspin, Lifehacker ja The Root.

Narisetti on perustanut Mintin, joka on Intian toiseksi suurin uutisjulkaisu. Hän on Wikimedia Foundationin hallituksen jäsen. Wikimedia hallinnoi Wikipediaa, joka on maailman viidenneksi vierailluin verkkosivusto. Narisetti toimii journalismin professorina Columbian yliopistossa New Yorkissa.

Mediapäivän ohjelma