Reetta Miettinen

Reetta Miettinen on työskennellyt kustannusalalla parisenkymmentä vuotta. Hän on toiminut eri kustantamoissa markkinoinnin, viestinnän ja oikeuksien myynnin parissa ja toiminut LOISTO-pokkareiden toimitusjohtajana. Werner Söderström Osakeyhtiössä hän on johtanut markkinointia ja viestintää viimeiset viisi vuotta.

Miettisen intohimona ovat uutta luovat, rohkeat avaukset, muutoksen johtaminen ja kirjailijabrändin rakentaminen. Kirjallisuutta ja lukemista hän on rakastanut aina ja haluaa välittää tämän rakkauden myös lapsilleen.

WSOY-kustantamoperheeseen kuuluvat WSOY:n lisäksi Tammi, Johnny Kniga, Kosmos, Bazar ja Readme -kustantamot. WSOY on Suomen isoin kustantamoperhe, jonka kirjailijoita ovat mm. Ilkka Remes, Tuomas Kyrö, Sinikka ja Tiina Nopola, Tommi Kinnunen, Timo Parvela, Leena Lehtolainen, Max Seeck, Maria Veitola, Miki Liukkonen, Dan Brown, Elena Ferrante, Lars Kepler ja Jo Nesbø.

Kustantamista 141 vuotta Suomessa antaa vahvan pohjan johtaa kirja-alan muutosta ja luoda suomalaisille lukijoille tulevaisuudessakin arvokasta, yhteiskunnallisesti merkityksellistä ja ravistelevaa kirjallisuutta. WSOY on ollut ensimmäisenä Suomessa tuomassa kuluttajille digitaalisia kirjaformaatteja ja on markkinajohtaja sekä painettujen että digitaalisten tuotteiden myynnissä.

Werner Söderström Osakeyhtiö haluaa olla Suomen ja suomalaisen yhteiskunnan valpas mieli. Tärkein tehtävä on luoda mahdollisuuksia uusille äänille ja mielille, joita ohjaavat tinkimättömyys, herkkyys ja tulevaisuususko.

Tutustu Mediapäivän ohjelmaan
Ilmoittaudu tapahtumaan