Kuvagalleria

Verotus, kilpailu ja jakelu puntarissa päättäjäpaneelissa

Mediapäivän päättäjäpaneelissa pureudutaan kotimaisen median ydinhaasteisiin. Agendalla ovat muun muassa mediatuotteiden verotus, alan kilpailuasetelmat sekä lehtien jakelun uudistaminen. Toimittaja Eeva Lehtimäen tentattavina ovat liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk.), opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok.), puheenjohtaja Antti Rinne (sd.) ja varapuheenjohtaja Maria Ohisalo (vihr.).

Mediapäivä 2018 kokoaa tiistaina 13.11. Finlandia-taloon yli 400 osallistujaa: mediapolitiikan vaikuttajia ja alan yritysjohtoa, asiantuntijoita sekä journalisteja.

Tapahtuman aamupäiväseminaareissa luodataan mediaa uudistavia teknologioita ja strategialinjauksia, keskustellaan journalismin arvoista sekä nostetaan esille uuden kasvun lähteitä sekä osaamisen ja kumppanuuksien merkitystä.

Iltapäiväseminaarissa professori, hallitusammattilainen Lucy Küng kertoo, mikä merkitys strategisella johtamisella on media-alan menestykselle digiajassa. Johtaja Paula Laine Sitrasta pohtii Suomessa käytävän yhteiskunnallisen visioinnin tasoa ja tuloksellisuutta.

Mediapäivässä palkitaan myös Think Ink -innovaatiokilpailun parhaat medialiiketoimintaa eteenpäin vievät mobiiliratkaisut.

Mediapäivän järjestävät Medialiitto, Aikakausmedia, Graafinen Teollisuus, Sanomalehtien Liitto ja Suomen Kustannusyhdistys. Tapahtuman yhteistyökumppaneita ovat tänä vuonna Media-alan tutkimussäätiö, Mediapooli, RadioMedia, Pressdoor, Business Finland, Namia sekä STT.