Kuvagalleria

Vielä ehdit Mediapäivään – ilmoittaudu viimeistään 5. marraskuuta!

Media-ala kokoontuu Mediapäivään Finlandia-taloon tiistaina 13. marraskuuta. Varmista paikkasi alan huipputapahtumassa ja ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 5. marraskuuta.

Kasvustrategiat, median arvomaailma, teknologiakumppanuudet… Monipuolista ja innostavaa ohjelmaa on luvassa Muutossalissa, Arvosalissa ja Kasvusalissa klo 11–13 sekä kaikille yhteisessä iltapäiväseminaarissa klo 14 alkaen. Verkostoituminen jatkuu cocktailtilaisuudessa. Alla muutama poiminta kattavasta tarjonnasta.

Journalismin pelastaa vain lukijoita kiinnostava ja heitä varten räätälöity sisältö, josta lukijat ovat myös valmiita maksamaan.

 

Juan Señor Muutossalissa

Interaktiivinen tarinankerronta, älykaiuttimet, räätälöidyt tapahtumat, chatbotit. Medioilla on tulevaisuudessa valtava määrä mahdollisuuksia toimintansa kehittämiseen. Señorin mukaan mahdollisuudet ovat kuitenkin turhia  ilman laadukasta journalismia. Journalismin pelastaa vain lukijoita kiinnostava ja heitä varten räätälöity sisältö, josta lukijat ovat myös valmiita maksamaan.

 

The Economist- ja The Financial Times -lehtien ahkerasti siteeraama innovaatiokonsultti Juan Señor luo polkua tulevaisuuteen Muutossalissa klo 11.00.

Digitaalisen murroksen suurin haaste on johtamisessa.

 

Lucy Küng iltapäiväseminaarissa

Küngin mukaan digitaalisen murroksen suurin haaste on johtamisessa. Organisaatiokulttuurin muuttaminen edellyttää johdolta eriasteisia keinoja. Muutos ja uudistaminen täytyy tuoda osaksi arkea, ja johtajien tulee viestiä tavoitteista pitkäjänteisesti. Pikajuoksun sijaan kyseessä on maraton.

Professori, hallitusammattilainen Lucy Küng tarjoaa työkaluja digiajan johtamiseen iltapäiväseminaarissa klo 14.20.

 

Päättäjäpaneeli

Mediapäivän päättäjäpaneelissa klo 16.10 pureudutaan toimialan ydinhaasteisiin. Agendalla ovat muun muassa median yhteiskunnallinen merkitys, mediatuotteiden verotus, kilpailuasetelmat sekä jakelu.

Mediapolitiikasta ja medialiiketoiminnan tulevaisuudesta keskustelevat valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.), liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk.), puheenjohtaja Antti Rinne (sd.) ja varapuheenjohtaja Maria Ohisalo (vihr.).

 

Tutustu koko ohjelmaan
Ilmoittaudu tapahtumaan