Mediapäivä tulee taas – liput myynnissä ennakkohinnalla

Media-alan oma tapahtuma, Mediapäivä, järjestetään 26.1.2022 hybridinä Bio Rexissä Helsingissä sekä etäyhteyden välityksellä.

Mediapäivä tarjoaa loistavan tilaisuuden verkostoitumiseen ja kuulumistenvaihtoon pitkästä aikaa kasvotusten kollegoiden kanssa. Tapahtuma kokoaa taas media-alan yhteen saman katon alle kiinnostavien aiheiden ja ajatustenvaihdon pariin. Mediapäivässä ovat monipuolisesti esillä alan kuulumiset sekä tulevaisuuden suuntaviivat ja mahdollisuudet.

Voit nyt ilmoittautua tapahtumaan ennakkohintaan 380 € (norm. 450 €) + alv. Muiden kuin jäsenten ennakkohinta on 435 € (norm. 499 €) + alv. Hybridilipun ostajat pääsevät paikan päälle Bio Rexiin verkostoitumaan kollegoiden kanssa kiinnostavan seminaaripäivän merkeissä. Hybridilipun ostajana saat pääsyn myös verkkoalustalle, jolloin voit katsoa esityksiä vielä uudestaan tapahtuman jälkeen. Alustalla on tarjolla myös etukäteen tallennettuja esityksiä, joita ei live-tapahtuman lavalla nähdä.

Etäosallistumisen hinnat ovat 250 € (jäsenet) + alv ja 299 € (ei-jäsenet) + alv. Etäosallistujat pääsevät seuraamaan Mediapäivää livestriimin välityksellä verkkoalustalla. Etäosallistumisen hintaan kuuluu myös lisämateriaali sekä pääsy tallenteisiin jälkikäteen.

Vastuullisuutta kansainvälisestä kotimaiseen

Mediapäivän teemana on vastuullinen media. Mediapäivän webinaarissa tammikuussa 2021 esiintynyt Jeff Jarvis puhuu tilaisuudessa laajemmin median uudistumisesta. Jarvis on journalisti, puhuja sekä New Yorkin kaupunginyliopiston professori. Mediapäivässä päästään myös pureutumaan tarkemmin vastuullisuuteen suomalaisittain, kun Kaleva Median brändi- ja kulttuurijohtaja Anna Kärävä avaa teemaa pohjoisen näkökulmasta.

Muut puhujat ja tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Ennakkohinta voimassa 31.10. asti

Voit nyt ilmoittautua Mediapäivään edullisella jäsenten ennakkohinnalla 380 € (norm. 450 €) + alv. Muiden kuin jäsenten ennakkohinta on 435 € (norm. 499 €) + alv. Hybridilippu sisältää livetapahtuman Bio Rexissä tarjoiluineen sekä pääsyn verkkoalustan materiaaleihin. Ennakkohinnat ovat voimassa 31.10. asti.

Etäosallistumisen hinnat ovat 250 € (jäsenet) + alv ja 299 € (ei-jäsenet) + alv.

Tutustu Mediapäivän ohjelmaan

Ilmoittaudu Mediapäivään