Kumppanit

Anygraaf on kotimainen järjestelmätoimittaja, jolla on yli kolmen vuosikymmenen kokemus ratkaisujen ja tuotteiden tarjoamisesta mediatoimialalle, kattaen sekä sähköisen että perinteisen liiketoiminnan tarpeet.

Me Anygraafissa arvostamme suuresti yhteistyötä mediatoimialan ammattilaisten kanssa. Se ei ole pelkästään osa liiketoimintaamme – se on intohimomme. Näemme asiakkaidemme menestyvän ja kasvavan ja olemme ylpeitä siitä, että voimme olla tukemassa heitä heidän matkallaan kohti menestystä ja tulevaisuuden innovaatioita.

 

Textalk Media – E-paper apps. Take your ePaper experience to the next level with Prenly, the fastest-growing platform in the Nordics. Effortlessly publish, manage your titles and handle your apps ‒ all in one comprehensive platform. Prenly is used by 100% of all Swedish daily newspapers.

 

Media-alan tutkimussäätiö edistää painetun ja sähköisen sekä sisältölähtöisen digitaalisen median ja niihin läheisesti liittyvien toimintojen kilpailukykyä.

Säätiö tukee liiketoiminnan ja teknologioiden tutkimus‐, kehitys- ja innovaatiotyötä, koulutusta, osaamisen kehittämistä sekä mediaan liittyvien tarpeiden ymmärtämistä. Tämän se tekee rahoittamalla ja edistämällä toimialalle suunnattua teknologista, liiketoiminnallista ja muuta toimialan menestymisen kannalta merkittävää tutkimustoimintaa.

Mediapooli tarjoaa mediayhtiöille yhteistyöfoorumin. Yhteistyössä haetaan viranomaisten kanssa ratkaisuja, joilla voidaan kehittää ja vahvistaa toimialan kyberturvallisuutta, torjua hybridiuhkia ja disinformaatiota, varmistaa tiedotusvälineiden toiminnan jatkuvuus erityistilanteissa sekä jakaa parhaita käytäntöjä alalle.

Näiden lisäksi Mediapoolia kiinnostaa uutismedian toiminnan turvaamisen näkökulmasta informaatiohäirinnän ja sosiaalisen median ilmiöt. Se myös järjestää toimittajille ja mediaorganisaatioille koulutuksia ja harjoituksia.

Mediapoolin huoltovarmuustyöllä varmistetaan, että riippumaton journalistinen uutismedia voi tehdä työtään kaikissa tilanteissa niin normaaliaikoina, kriiseissä kuin poikkeusoloissakin.

 

Oxfordin yliopiston Reuters-instituutti on journalismintutkimukseen omistautunut tutkimuslaitos, joka tarkastelee journalismin tulevaisuutta maailmanlaajuisesti keskustelun, osallistumisen ja tutkimuksen kautta.

Instituutti isännöi toimittajia ympäri maailmaa, tarjoaa heille mahdollisuuden verkostoitua ammattilaisten ja johtavien akateemikkojen kanssa, ja mahdollistaa ideoiden vaihtoa järjestämällä julkisia keskusteluja ja tapahtumia. Reuters-instituutti julkaisee vuosittain Uutismedia verkossa –raportin, jossa tutkitaan uutismedioiden käyttöä yli 40 maassa, mukaan lukien Suomessa.