Kumppanit

Media-alan tutkimussäätiö edistää painetun ja sähköisen sekä sisältölähtöisen digitaalisen median ja niihin läheisesti liittyvien toimintojen kilpailukykyä. Säätiö tukee liiketoiminnan ja teknologioiden tutkimus‐, kehitys- ja innovaatiotyötä, koulutusta, osaamisen kehittämistä sekä mediaan liittyvien tarpeiden ymmärtämistä.

 

Lentola Logistics kehittää sähkökäyttöisiä ilma-aluksia hyödyntäviä kuljetusjärjestelmiä ja tekee tällä hetkellä lehdenjakelupilottia mediayhtiöiden kanssa. Lentolan tavoitteena on vauhdittaa kestävää kehitystä logistiikassa. Erityisesti maaseudulla tällainen järjestelmä on monesti ekologisin, edullisin ja nopein kuljetusmuoto. Heidän järjestelmänsä avulla koko maaseudun viimeisen kilometrin hiilidioksidipäästöistä jakelussa voidaankin saada leikattua jopa 30 prosenttia.

 

 

PlayAd by ShowHeroesin lanseerama videoalusta YouPlay tuottaa aihealueiltaan monipuolista videosisältöä suomalaisille julkaisijoille. YouPlayn tuottamat suomenkieliset lyhytvideot tarjoavat helpon tavan lisätä videoiden käyttöä julkaisijan sivustolla ja auttaa julkaisijoita videostrategian toteuttamisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa.

Tipser auttaa media-alan yrityksiä hyödyntämään verkkokaupan mahdollisuuksia mahdollisimman suoraviivaisesti ja tehokkaasti. Tipser huolehtii myytävien tuotteiden toimituksista, maksuista ja asiakaspalvelusta. Alusta voidaan upottaa mihin tahansa olemassa olevaan sivustoon tai mobiliisovellukseen. Tällä tavoin saavutetaan erinomainen käyttäjäkokemus ja jopa kaksinkertainen määrä konversioita verrattuna yleisesti hyödynnettyihin affiliate-linkkeihin.