Mediapäivän yleisöä salissa.

Mediapäivä

Seuraava Mediapäivä järjestetään hybriditapahtumana 26.1.2022 Lasipalatsin Bio Rexissä Helsingissä sekä virtuaalisesti. Tapahtumaan voi osallistua sekä paikan päällä että verkkoalustan välityksellä. Verkkoalustan kautta voi seurata suoraa lähetystä Bio Rexistä. Lisäksi alustalla on tarjolla muun muassa etukäteen tallennettuja esityksiä, joita ei live-tapahtuman lavalla nähdä. Paikan päälle saapuvien hybridilippuun sisältyy live-tapahtuman esitysten ja tarjoilujen lisäksi myös pääsy verkkoalustalle.

Mediapäivän teema on vastuullinen media. Teemaa käsitellään niin kansainvälisessä mittakaavassa kuin kotimaisesta näkökulmastakin. Vastuullisuutta tarkastellaan esityksissä median eri alojen kautta uutismedioista ääneen ja painoteollisuuteen. Mediapäivän webinaarin pääesiintyjä Jeff Jarvis on mukana tapahtumassa.

Mediapäivässä ovat monipuolisesti esillä alan kuulumiset sekä tulevaisuuden suuntaviivat ja mahdollisuudet, ja se tarjoaa myös oivan tilaisuuden verkostoitumiseen ja ajatustenvaihtoon. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Ilmoittaudu Mediapäivään 2022

 

Mediapäivän webinaari järjestettiin 28.1.2021 klo 15.

Mediapäivää 2020 vietettiin 30.1.2020. Mediapäivä 2020 -tapahtuman sivut