Uudistunut Mediapäivä järjestetään huhtikuussa – liput nyt ennakkohintaan

Media-alan vuoden kärkitapahtuma järjestetään uudistuneena 23.4.2024 Vanhalla ylioppilastalolla Helsingissä. Päivän teema on Sopeutuva ja muuttuva media.

Media-ala on nopeassa ja jatkuvassa muutoksessa. Kuinka sopeutua tähän muutokseen? Mitkä ovat alan haasteet, mahdollisuudet ja tulevaisuuden suuntaviivat? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen Mediapäivässä 2024.

Luvassa on huippupuhujia, keskusteluja ja käytännön työpajoja, jotka avaavat uusia näkökulmia media-alan kehitykseen ja mahdollisuuksien edistämiseen. Mediapäivä kokoaa yhteen alan toimijat, vaikuttajat ja toimialasta kiinnostuneet, joten tapahtuma on myös erinomainen tilaisuus verkostoitumiseen ja ajatustenvaihtoon.

Tapahtumaa on uudistettu yleisön toiveita kuunnellen. Ajankohta siirtyy tammikuulta huhtikuulle ja ohjelmaosuus alkaa lounaan jälkeen. Järjestävien liittojen kevätkokoukset pidetään aamupäivällä tapahtuman yhteydessä.

Media-alan tulevaisuusselvityksen julkistus

Mediapäivässä julkistetaan media-alan tulevaisuusselvitys. Julkistuksessa kuullaan, mikä on median nykytila, mitkä muutostekijät ja trendit vaikuttavat alaan ja millaisia ovat erilaiset tulevaisuuden skenaariot.

Puhujat ja tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Liput nyt ennakkohintaan

Voit nyt ilmoittautua mukaan Mediapäivään 2024 edullisella ennakkohinnalla. Ilmoittautuminen maksaa jäsenille 290 € (norm. 440 €) + alv ja muille kuin jäsenille 330 € (norm. 490 €) + alv.

Ennakkohinnat ovat voimassa 31.12.2023 asti.

 

Ilmoittaudu Mediapäivään