Mediapäivän paneeli pureutuu tekoälyyn alan eri näkökulmista

Mediapäivän paneelissa Otavan liiketoimintapäällikkö Noora Al-Ani, Tekniikka&Talouden, Mikrobitin ja Tivin päätoimittaja Harri Junttila, Bauer Median innovaatiojohtaja Sini Kervinen, Sanoma Media Finlandin Content Insight Strategist Sami Virtanen ja Granon painoliiketoiminnan johtaja Marko Yli-Pietilä keskustelevat tekoälyyn liittyvistä kokeiluista ja kokemuksista. Paneelin vetää Sherpan tekoäly- ja innovaatiojohtaja Jukka Niittymaa.

Panelistien vankka kokemus takaa monipuoliset näkökulmat tekoälyyn ja sen hyödyntämiseen media-alalla. Al-Ani vastaa Otavalla yleisen kirjallisuuden digikustantamisen liiketoiminnasta ja Junttila on seurannut suomalaista IT- ja teknologiasektoria journalistina pian 25 vuotta. Kervisen vastuulle Bauer Medialla kuuluvat innovaatioiden lisäksi data, teknologia, digitaaliset alustat ja tekoäly.

Virtanen toimii Nelosen tekoälynyrkin vetäjänä, ja hänen toimenkuvaansa sisältyy generatiivisen tekoälyn hyödyntäminen ja mahdollisuudet. Yli-Pietilän työhön ovat aina oleellisesti kuuluneet digitaalisten kyvykkyyksien kehitys ja muutoksen johtaminen. Niittymaa puolestaan suorittaa työnsä ohella tohtoriopintoja Jyväskylän yliopistossa, tutkien generatiivisten tekoälyjen vaikutusta viestintään ja markkinointiin.

 

Tutustu Mediapäivän ohjelmaan

Ilmoittaudu Mediapäivään